Swisslog Logo
Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 länder. Swisslog är en del av KUKA-koncernen och tillsammans är vi världsledande när det gäller automationslösningar. Läs mer på www.swisslog.com och se klipp på http://www.youtube.com/user/SwisslogWDS
och https://youtu.be/oXaxUyc4YIc

Swisslog Technology Center Sweden AB i Boxholm utvecklar, producerar och levererar vi automatiska staplingskranar (Vectura), transportörer (ProMove) och skyttelsystem (Powerstore) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med våra systerföretag kan vi inom organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Vi arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 250 personer.

Våra produkter
Vectura Pallet Crane
utvecklas, designas och produceras i Boxholm. Vår kranfamilj består av kranar på upp till 50 meter som produceras i moduler om 10 meter. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=71gL1FF1H2E

ProMove Pallet Conveyor System
utvecklas och designas i Boxholm, produceras i Kunshan, Kina och i Boxholm. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=hnH4ElDXkOk
 
Powerstore Pallet Shuttle System
är vår senaste produkt, passar i lager med stora flöden. Detta system utvecklas, designas och produceras i Boxholm. Se mer på https://www.youtube.com/watch?v=i4zw9124BGE
Vi söker nu en

Development Project Manager

till vår avdelning Design & Development

OM TJÄNSTEN

På Swisslog i Boxholm har vi en stor designavdelning som består av mekanikkonstruktörer, elkonstruktörer, mjukvaruingenjörer samt tekniska resurser med specialisering inom områden som standard och norm, beräkning, dokumentation mm. All utveckling och konstruktion av våra produkter sker i Boxholm.

Som utvecklingsprojektledare hos oss är du en nyckelperson i våra spännande utvecklingsprojekt som innebär allt ifrån att nyutveckla produkter till att effektivisera processer.

Rollen innebär att leda och driva utvecklingsprojekt på ett effektivt sätt från start till mål. I arbetet ingår att leda förstudier, resursplanera, driva utredningar, ta fram underlag, samordna tester, kommunicera och informera inom och utanför projektteamet samt att dokumentera. Du har i rollen stor möjlighet att påverka inom projekten.

DIN PROFIL

Som utvecklingsprojektledare är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och förmågan att ta till dig nya idéer från övriga organisationen och driva dem framåt med ett helhetsperspektiv. 
  
Vi söker dig som brinner för projektledning. Som person är du en trygg och ödmjuk ledare för din projektgrupp och en god samarbetspartner mot övriga organisationen. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att ge projektteamen rätt förutsättningar för att kunna leverera. Du är lösningsorienterad och väljer att se möjligheter i stället för problem. 

Du har sannolikt en akademisk examen och flera års erfarenhet av att leda tekniska utvecklingsprojekt, gärna i internationell miljö. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av automatiserade maskiner och system. Då vårt koncernspråk är engelska är det viktigt att du kan kommunicera i tal och skrift lika bra på engelska som på svenska.


DIN ANSÖKAN

Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök nu" nedan. Vi vill ha din intresseanmälan senast den 20 december 2020 men urval och intervjuer kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Cecilia Eriksson på cecilia.eriksson@swisslog.com eller 0142-55601 alternativt rekryteringsansvarig HR Anja Fransson på anja.fransson@swisslog.com eller 0142-55515.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Kontakt
Anja Fransson


Ansök nu!

Tillbaka till "Job Market"
9653091863381054
counter-image