Swisslog Logo
OM FÖRETAGET
Swisslog
är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 länder. Swisslog är del av KUKA-koncernen med 13.000 anställda och tillsammans är vi världsledande när det gäller automationslösningar. Läs mer på www.swisslog.com och se klipp på http://www.youtube.com/user/SwisslogWDS
och https://youtu.be/oXaxUyc4YIc

Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar vi automatiska staplingskranar (Vectura), transportörer (ProMove) och skyttelsystem (Powerstore) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med våra systerföretag kan vi inom organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Vi arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet anställda på Swisslog i Boxholm är ca 200 personer.

Våra produkter
Vectura Pallet Crane
utvecklas, designas och produceras i Boxholm. Vår kranfamilj består av kranar på upp till 50 meter som produceras i moduler om 10 meter. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=71gL1FF1H2E

ProMove Pallet Conveyor System
utvecklas och designas i Boxholm, produceras i Boxholm och Kunshan, Kina. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=hnH4ElDXkOk

Powerstore Pallet Shuttle System
är vår senaste produkt som utvecklas, designas och produceras i Boxholm. Se mer på https://www.youtube.com/watch?v=i4zw9124BGE
Vi söker nu en

Operative Purchaser

ARBETSUPPGIFTER

Som operativ inköpare på Swisslog kommer du huvudsakligen att arbeta med att lägga in och uppdatera grunddata i affärssystem och kalkylverktyg, prognosframtagning, delta i kundprojekt materialanskaffning till egen produktion och direkt till projekt på installationsort, medverka i utveckling av inköpsarbete och materialförsörjning samt vara med i leverantörsutvärderingar och leverantörsutveckling. 
  
Arbetet bedrivs i tvärfunktionella team där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer internt och externt.

DIN PROFIL

Du har gymnasieutbildning med relevant påbyggnad såsom exempelvis KY-utbildning med inriktning logistik, ekonomi eller teknik. Alternativt har du motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är utbildning eller erfarenhet inom teknik. 
 
Du har erfarenhet av inköp och arbete i affärssystem och gärna några års vana av inköpsarbete inom tillverkande industri. Meriterande är erfarenhet av SAP affärssystem. Goda språkkunskaper såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska är ett krav. 

Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du gillar högt tempo. Du är bra på att jobba självständigt och motiveras också av att samarbeta, stötta och lösa problem. Du är social och bra på att bygga relationer, något som är av yttersta vikt då tjänsten innebär dagliga leverantörskontakter. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet.

DIN ANSÖKAN

Du söker tjänsten genom att klicka på ”Ansök nu” nedan.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 december 2020 men urval och intervjuer kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Hassving på peter.hassving@swisslog.com eller 0142-55601 alternativt rekryteringsansvarig Anja Fransson på anja.fransson@swisslog.com eller 0142-55515.
Kontakt
Anja Fransson


Ansök nu!

Tillbaka till "Job Market"
9653091863381054
counter-image