Swisslog Logo
Swisslog är en global koncern som levererar logistiklösningar för lager, distributionscentraler och sjukhus. Huvudkontoret ligger i Schweiz och har ca 2.500 anställda i mer än 20 länder och kunder i mer än 50 länder. Swisslog är del av KUKA-koncernen med 13.000 anställda och tillsammans är vi världsledande när det gäller automationslösningar. Läs mer på www.swisslog.com och se klipp på http://www.youtube.com/user/SwisslogWDS
och https://youtu.be/oXaxUyc4YIc

Swisslog Pallet Technology Center i Boxholm utvecklar, producerar och levererar vi automatiska staplingskranar (Vectura), transportörer (ProMove) och skyttelsystem (Powerstore) inklusive PLC- och PC-baserade styrsystem. Tillsammans med våra systerföretag kan vi inom organisationen kombinera och leverera olika produkter och system för att matcha varje enskild kunds behov. Vi arbetar projektorienterat vilket innebär många spännande utmaningar och anpassningar. Just nu pågår många kundprojekt, samtidigt som det satsas mycket på utveckling av nya produkter och lösningar. Antalet sysselsatta på Swisslog i Boxholm är ca 300 personer.

Våra produkter
Vectura Pallet Crane
utvecklas, designas och produceras i Boxholm. Vår kranfamilj består av kranar på upp till 50 meter som produceras i moduler om 10 meter. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=71gL1FF1H2E

ProMove Pallet Conveyor System
utvecklas och designas i Boxholm, produceras i Kunshan, Kina. Se mer på http://www.youtube.com/watch?v=hnH4ElDXkOk
 
PowerstorePalletShuttle System
är vår senaste produkt. Den utvecklas, designas och produceras i Boxholm. Se mer på https://www.youtube.com/watch?v=i4zw9124BGE
Vi söker en

Operative Purchaser

för ett föräldravikariat

ARBETSUPPGIFTER

Som operativ inköpare på Swisslog kommer du huvudsakligen att arbeta med att lägga in och uppdatera grunddata i affärssystem och kalkylverktyg, prognosframtagning, delta i kundprojekt materialanskaffning till egen produktion och direkt till projekt på installationsort, medverka i utveckling av inköpsarbete och materialförsörjning samt vara med i leverantörsutvärderingar och leverantörsutveckling. 
  
Arbetet bedrivs i tvärfunktionella team där du kommer att samarbeta med ett stort antal personer internt och externt.

DIN PROFIL

Du har gymnasieutbildning med relevant påbyggnad såsom exempelvis KY-utbildning med inriktning logistik, ekonomi eller teknik. Alternativt har du motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Meriterande är utbildning eller erfarenhet inom teknik. 
  
Du har erfarenhet av inköp och arbete i affärssystem och gärna några års vana av inköpsarbete inom tillverkande industri. Meriterande är erfarenhet av SAP affärssystem. Goda språkkunskaper såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska är ett krav. 
  
Som person är du noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, samtidigt som du uppskattar att samarbeta tillsammans med andra. Vi värdesätter god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet.

DIN ANSÖKAN

Du söker tjänsten genom att klicka på ”Ansök nu” nedan.

Vi vill ha din ansökan senast den 3 mars 2020 men urval och intervjuer kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Hassving på peter.hassving@swisslog.com eller 0142-55600 alternativt rekryteringsansvarig Anja Fransson på anja.fransson@swisslog.com eller 0142-55515.
Kontakt
Anja Fransson


Ansök nu!

Tillbaka till "Job Market"
9653091863381054
counter-image